Meniu

SKU: w58486

Verde Vârf Rever Singur Pieptul Costume Pentru Nunta Mire Smochingul Masculin Moda Blazer Din Două Piese, Sacou+Pantaloni Trajes De Hombre

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 260.71lei

Preț normal: 289.68lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU!SILIWEYA, un Brand Chinez.Nostru central este situat în Suzhou, Provincia Jiangsu.Noi avem propria noastră fabrică, care poate face cu diferite ordine, în același timp, și de a oferi produse de calitate la timp.Croitorilor nostri au ani de experiență de a face costume, cu splendida tehnici.Avem speciale de proiectare și de înaltă reputație în China și dincolo.Și ceea ce este cel mai important este că noi oferim cele mai bune servicii pentru tine.Toate costumele noastre pot fi personalizate atâta timp cât cerințele sunt oferite la noi.

Produs Arată

Costum Standard Dimensiunea Diagramă

Notă: dimensiunea standard graficul înseamnă numai măsurători de costum terminat, mai degrabă decât măsurătorile corpului.Mâna măsurători va avea o diferență de aproximativ 1-4 cm, ceea ce este acceptabil.Dimensiune particularizată Stimate client, dacă aveți nevoie de o dimensiune personalizată, vă rugăm să trimiteți aceste masuratori corpului nostru de servicii pentru clienți: O:înălțime B:1 greutate. umăr 2. lungime maneca 3. piept 4. burta 5. pantaloni talie 6. solduri 7. jacheta de lungime 8. pantaloni de lungime 9. coapsei 10.alte cereri, cum ar fi: maneca manseta,pantaloni jos,de culoare, subțire sau vrac,lungime vest și așa mai departe.Vă rugăm să asigurați-vă că aceste măsurători corporale sunt corecte, este foarte important. (Conducător aproape de corp atunci când se măsoară)

Pentru referință: 1. Despre Dimensiunea de un.Din cauza manual de fabricație, de 1-4cm diferența dintre produsul este permisă și normal.b.Puteți alege costumele în funcție de dimensiunea diagramă, dar dacă nu se poate decide care unul pentru a selecta, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Noi va oferim ajutor pentru referință.c.Dacă dimensiunea standard nu se potrivesc, costume personalizate sunt disponibile pentru tine.Vă rugăm să ne oferi măsurătorile corpului dumneavoastră în conformitate cu ghidul. 2. Despre Culoarea Nostru suitswill fi făcut ca peste 95% similar cu imaginea.Dar poate exista o ușoară diferență de culoare între fotografie și costum terminat, pentru că aceeași culoare poate avea diferite spectacole pe diferite ecrane.În plus, avem propria noastră fabrică, astfel încât să puteți alege personalizat sau schimbare de culoare pentru acest costum. 3. Despre Transport maritim-o.De obicei, costumul poate fi trimis în 7 zile lucrătoare.În timpul sărbători speciale, cum ar fi Festivalul de Primăvară din China și de Ziua Națională, când va fi un gunoi mai mult.b.Timpul de expediere va depinde de modul de transport maritim care o alegeți.Putem oferi DHL, EMS, UPS, vă rugăm să alegeți în mod adecvat în funcție de timp atunci când doriți pentru a obține produse. 4. Despre Feedback-ul-o.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele comentarii și feedback-ul pozitiv.Comentarii cu fotografii sunt mai binevenite daca sunt convenabile.b.Daca produsele noastre nu satisface nevoile dvs., vă rugăm să ne contactați la început, înainte de a pleca negtive feedback-ul.Nu vom precupeți niciun efort pentru a rezolva problemele tale. 5. Despre Taxele de Import Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Suntem on-line 24/7 și să aștepte pentru tine tot timpul.Vă rugăm să ne dea o șansă și încredere în noi!Nu ezitati sa ne contactati!Suntem în așteptare pentru tine 24/7!

.


.

Detalii Tehnice

CN Jiangsu
Origine China Continentală
Gen BĂRBAȚI
Două Bucăți Jacheta+Pantaloni
Material Acril, Bumbac, Lenjerie de pat, Stretch & Spandex, nailon, Poliester, Spandex
Fata Stil Apartament
Ansambluri De Sacouri sacouri seturi
Pantaloni Tip De Închidere Fermoar Fly
Conjuntos De Chaqueta jacheta seturi
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Conjuntos De Sacou blazer seturi
costum homme terno
Terno Masculino Completo plin costum pentru bărbați
Se Potrivesc De Tip skinny
Trajes De Hombre Costume De Barbati
Tip De Închidere Singur Pieptul
Aplicabile Faptei Afaceri
costume pentru bărbați costum homme mariage
Stil Formal
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Terno masculino costume de nunta pentru bărbați, Costum de sex masculin
Tip De Element Se potriveste

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare