Meniu

SKU: w450398

Filtru De Aluat Mașină Face Găluște Empanadas Rapid Accesorii De Bucatarie Pentru Acasă - Rrestaurant

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 127.70lei

Preț normal: 245.53lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

[Material de înaltă Calitate]automată masina de aluat este fabricat din PP+304 din oțel inoxidabil, care este robust și durabil, și non-alunecare pad de cauciuc de la bază este stabil.Usor de utilizat si curatat, doar clatiti faina cu apa.

[Lat scena] masina de Aluat poate fi folosit pentru a face găluște, plăcinte, găluște, găluște, găluște, etc. Face plăcinte și găluște distractiv și ușor cu copiii.Puteți DIY găluște acasă, cu familia și prietenii, și apoi bucurați-vă de distracție de a face manual delicioase alimente-vă și au un timp fericit.

[Ușor de utilizat]Doar pune niste faina pe masa de aluat mașină pentru a preveni lipirea, apoi pune găluște pe masina.În cele din urmă, cu doar o singură atingere, găluște pot fi făcute.

[Automata aluat de luare a]găluște masina face în două găluște la un moment dat, de a face găluște rapid.Chiar dacă sunteți un începător, acest aluat maker vă permite cu ușurință pentru a face frumos ondulat găluște într-un timp scurt, astfel încât nu veți fi într-o grabă.

Tip: Aluat Mucegai

culoare:așa Cum se arată

Material:oțel Inoxidabil+PP

Conținutul Pachetului:

1 x Aluat Mucegai

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.


.

Detalii Tehnice

Origine China Continentală
Nume De Brand XLSXVZ

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare