Meniu

SKU: w43370

De Blocare a volantului Instrument Cu 36Mm 3/4 Inch femeie 6.6 L Duramax Motor , Negru 3PCS

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 85.37lei

Preț normal: 116.92lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

De Blocare a volantului Instrument Cu 36Mm 3/4 Inch femeie 6.6 L Duramax Motor , Negru 3PCS Pro ... Blochează volantul în loc atunci când scoateți harmonic balancer pe un 6.6 L Duramax motor cu o transmisie automată.Mai puțin consumatoare de timp decât demontarea demarorului.

Folosi pinioanele de a elimina doar metal primăvară sarcina verifica placa de pe partea de jos a schimbătorului.Instrumentul ar trebui să alunece în motorul de deschidere cu partea de sus a instrumentului atinge dintii de la volanta.

Scoateți din cauciuc capac de acces pe partea de jos a schimbătorului folosind bloc cu șuruburi.Introduceți instrumentul în fața deschiderea și strângeți volanta să țineți instrumentul în loc.

36mm Prize-ca Să folosesc un 36mm 3/4inch pătrat driver, scoateți harmonic balancer șuruburile și re-cuplu atunci când instalarea.

Material:Metal

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

3 x Instrument de Blocare a Volantului

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.


Tag-uri: 36mm 3/4, Volanta, târfă instrument, duramax .

Detalii Tehnice

Origine China Continentală

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare