Meniu

SKU: w39530

Solid Carpenter Un Set De Creioane Cu Ascutitoare Si Organizator Pentru Prelucrarea Lemnului Trasare, Durabil Creion Mecanic

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 34.09lei

Preț normal: 75.79lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

Creioane mecanice: modernizate creion de top nu se va desprinde și-a construit în ascuțitoare vă oferă precizie în orice moment.Aceasta este dulgher de-i vis creion, o alternativă foarte bună pentru creioane din lemn

Creion Organizator: Acest adaptate organizator previne în mod eficient tâmplar creioane și rezerve de a fi pierdute sau deteriorate în timp ce controlul mizerie.

Automate Creion: 1.7 INCH vârful de metal permite accesul la zone foarte înguste pentru marcarea și, de asemenea, scrie pe toate suprafețele, adaptate pentru dulgheri, constructori, meșteri, DIY lucrătorilor.

Colorate pentru prelucrarea lemnului creion refill: 2.8 mm refill marchează în mod clar, și roșu, galben și negru, culorile pot satisface nevoile dumneavoastra diferite.Acesta poate fi utilizat pe scară largă pentru hârtie marcarea produselor, beton marcarea, produs din material plastic de marcare, lemn marcarea produselor, metal marcarea produselor, prelucrarea lemnului marcare, potrivit pentru marcarea pe toate suprafețele.

Dacă sunteți obosit de ascutit creion la fiecare 10 minute, aceasta este o alternativă excelentă pentru creioane din lemn.Partea de sus a actualizat prelucrarea lemnului creion nu se desprinde și clipul deține mai bine.

Folositi-l in fiecare zi cu un solid clip clipuri la o parte orice buzunar și nu se va pierde.

Ușor de utilizat built-in ascuțitoare, nici mai mult, folosind lame să-l ascuți, de calitate și de precizie de la vârful degetelor.

Sfat: creion organizator este foarte ușor de transportat, și pentru a preveni creioane și rezerve de la care se încadrează afară, am proiectat să fie relativ compactă.

Tip: A / B / C

Material: ABS

culoare: negru / roșu

Conținutul Pachetului:

1 x Creion Cutie de Depozitare

1 x Negru Tâmplar Creion Mecanic

2 x refill caz (6 x refill negru 3 x roșu refill 3 x galben refill)

/

1 x Creion Cutie de Depozitare

1 x Roșu Tâmplar Creion Mecanic

2 x refill caz (6 x refill negru 3 x roșu refill 3 x galben refill)

/

1 x Creion Cutie de Depozitare

4 x Refill Cazuri (12 Negru Rezerve, 6 Roșii Rezerve, 6 Galben Rezerve)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.


.

Detalii Tehnice

Origine China Continentală

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare