Meniu

SKU: w36646

12V 24V MRCARTOOL B300 Auto Tester Baterie Încărcător Analizor Instrument de Diagnosticare Auto Digital Baterie Scanner Analyzer Tool Pentru Vehicul

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 243.33lei

Preț normal: 405.55lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

DL CARTOOL B300 Baterie de Masina Tester este un tester baterie cu un 3.2 inch ecran color.Aceasta susține testarea de 12V și 24V baterii, care poate rapid și precis de a testa performanța de baterii auto și datele relevante al masinii sistem de încărcare și sistemul de pornire.Cu caracteristici, cum ar fi conexiune inversă protecție, un afișaj color intuitiv și 15 limbi, este un dispozitiv de mare pentru profesioniști.B300 12V /24V Baterie Tester Caracteristici:

➤1. [CAPACITATEA BATERIEI și ÎNCĂRCARE SISTEM de PORNIRE TESTE]: DL CARTOOL B300 Baterie de Masina Tester este capabil de a obține citiri de date cu privire la capacitatea bateriei, pornire și încărcare sistem prin incercari.În plus, ultimele date pentru fiecare test sunt stocate automat pentru revizuire.

➤2. [3.2-INCH ECRAN LCD COLOR & MULTI LANGUAGE]: Acesta este echipat cu un număr mare de 3.2-inch ecran LCD color care vă ajută să citiți și să opereze mai eficient. 15 limbi sunt disponibile Chineză, engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, maghiară, poloneză, slovacă, cehă, rusă, olandeză, suedeză și Japoneză.

➤3. [MULTI-PROTECȚIE DE CIRCUIT]: Acest B300 tester circuite electrice vin cu polaritate inversa protecție la supratensiune protecție de intrare, și pierde duce de detectare, care asigură siguranța și confortul în timpul testării.

➤4. [A se POTRIVI PENTRU DIFERITE TIPURI de BATERII]: DL CARTOOL B300 Baterie de Masina Tester sprijină obișnuit acumulator plumb-acid, AGM plate placă de acumulator, AGM spirală baterie, baterie GEL, baterie EFB.Pentru 12V sau 24V baterii.

➤5. Vă faceți GRIJI-SERVICIU GRATUIT: Rapid și în condiții de siguranță de livrare; Termen de 24 de ore post-vânzare profesionale echipa de service, garanție 2 ani, iar durata de viață de întreținere

Atenție:

Atunci când faci un test de baterie, vă rugăm să asigurați-vă că mașina este oprită .

Lista De Ambalare :

1 buc* DL CARTOOL B300 Baterie de Masina Tester unitatea principală

1 buc* Utilizator maunal

1 buc* cutie Pachet

1 buc* COM Conectarea Linie si Cleme

.


Tag-uri: MRCARTOOL, flooded battery tester, Tester, tester baterie .

Detalii Tehnice

Tip De Element baterie auto tester
Origine China Continentală
Funcția 1 testul sistemului de încărcare
Funcția 2 Analizor De Test
Funcția test de demarare

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare