Meniu

SKU: w310322

TITST M10 (Pas de 1,5 mm) GR5 Titan Flanșă Nuci Pentru Motocicleta (Un Lot 2 BUC.)

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 69.52lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

M10(1,5 mm) Titan Piuliță Flanșă Pentru Motociclete

Nume produs: titan flanșă nuci pentru motociclete Material:GR5 titan Culoare: Galben,Verde,Roz, Rosu,Albastru,Violet,Prime de culoare Dimensiune:M10 Teren:1,5 mm Notă: O mulțime 2 buc Utilizare:biciclete, motociclete și industrie

Procesul de șuruburi din titan

Ambalare și de transport maritim

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

FAQ

1.Cu ridicata și cu amănuntul sunt binevenite.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar scurt timp pentru a ajunge.Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul și vor face propria dvs. de afaceri, am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 2.Ce ar trebui să fac dacă nu primesc postul meu?Vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom urmări element.Dacă nu poți să-l primească, vom rambursare completă sau retrimite-l pentru tine.Suntem vanzator cinstit, așa că nu vă faceți griji. 3.Dacă produsele au probleme de cum să o facă?Vă rugăm să contactați cu noi, în timp, ne va ajuta să-l rezolve.

.


Tag-uri: aur m10 piuliță, brompton m10 piuliță, titan shimano nuci, as fi intrebat m10 piuliță, nailon piuliță m10 titan, m19 titan nuci, brimpton titan nuci, m10x1 0 titan nuci, m10 35 de titan nuci, tig m10 piuliță .

Detalii Tehnice

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Nume De Brand TITST
Origine China Continentală
Material Aliaj De Titan
Certificare NICI unul

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare