Meniu

SKU: w2917

Yiying Lumina candelabru de Lux pearl colier inel alb minge de sticlă led plafon candelabru franceză living lampa lampa

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 4 836.20lei

Preț normal: 5 897.81lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

Cumpărătorul Acorde atentia pe aceste informații

Pentru cea Mai mare țară din Europa în Cazul în care mărfurile Lungime nu este de peste 150 cm, sau diamater nu este de peste 80cm,oferim 2 metode de livrare,

1. TNT (FEDEX) , timp de livrare aproximativ 7-14 zile lucratoare.Vă rugăm să rețineți că trebuie să verificați cu biroul vamal dacă există orice taxe de import sau nu.Cele mai multe țări Europene au astfel de taxe de import. 2. Vânzător de Transport mod de Transport Gratuit (transport Feroviar) ,timp de livrare aprox 30-45 de zile lucrătoare.Tu NU trebuie să plătească taxe vamale.După sosirea în Europa, pachetul va fi livrat prin UPS sau DPD, poate dura 3-5 zile lucratoare. (Feroviar transportinclued Germania, Marea Britanie, Franța, Spania, Italia, Olanda, Austria, Republica cehă, Grecia, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Slovacia, Slovenia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Portugalia, Irlanda, Croația, Estonia, Letonia, Lituania, Monaco), puteți lăsa mesaje de la noi sau remarca mod de livrare în comanda dumneavoastră .vom trimite la tine în funcție de solicitările dumneavoastră .Pentru Piața Nord-Americană, dacă wight a mărfurilor este de peste 5KG (SUA și Canada), oferim, de asemenea, 2 metode de livrare. 1. Vânzător mod de transport maritim este de navă , transport gratuit , timp de livrare aprox 30-45 de zile lucrătoare.Tu NU trebuie să plătească taxe vamale.După sosirea în statele UNITE ale americii sau Canada, pachetul va fi livrat prin UPS sau Fedex, poate dura 3-5 zile lucratoare. 2. Prin Fedex (transport aerian ), nevoie de un plus taxa de transport de marfă .5-10 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că, dacă sunteți din Canada ,trebuie să verificați cu biroul vamal dacă există orice taxe de import sau nu ,cele Mai multe Canadaian orașe au astfel de taxe de import.

Despre Noi Si Produsele:

Despre noi : Toate produsele noastre sunt 100% autentice,Cristale renumit pentru flawless worksman - navă, tăiere de precizie și claritate sunt oferite aici.Oferim cele mai bune .Te va lua la fel de mult mândria în deținerea produsele noastre cât mai mult vom lua în oferindu-l la tine.ne straduim sa oferim servicii pentru clienți mare,necondiționată de produse de calitate la prețuri de neegalat și încă de zi cu zi,vom continua să încercăm pentru a face experiența dumneavoastră de cumpărături cu noi .Suntem deschisi 7 zile de la 11 am la 7 pm(est).Am să vă răspund la întrebare, dacă aveți orice.

Despre service post-vânzare:

1.Atunci când primiți pachetul ,vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați toate elementele de lucru sunt în stare bună înainte de a semna .dacă elementele sunt rupte ,vă rugăm să cereți companie de livrare pentru a face o "daune certificat ".cere-le să-ți dea un număr cerere .

2.Dacă aveți orice întrebări sau comentarii cu privire la produsele noastre sau politici ,vă rugăm să ne contactați prin Trademanager sau e-Mail,va vom raspunde în termen de 24 de ore.

3.Produsele noastre vor fi ușor diferite decât în poze .vă rugăm să consultați produsul real decât primiți .

4. Client satisfăcătoare este cel mai important pentru noi.dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback-ul sau deschide orice dispută .Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Despre Misiunile Noastre

1.PENTRU a Exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru clienții noștri .

2.Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .

3.PENTRU a Maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.

4.Sper să fac afaceri cu tine în curând și ne promit că vă va oferi cel mai bun preț și cele mai bune servicii .

.


Tag-uri: feston pandantiv de iluminat, brelong lumina plafon, lungă lampă de plafon, yiying 50 carburator, plafon bluetooth lumini plafon, perfil led lumini plafon, colier contemporan mare, luste candelabru de cristal, senso lumina plafon, rel inele de argint .

Detalii Tehnice

Garanție 1 an
Este De Becuri Incluse Da
Certificare CCC, ce
Tip De Element Pandantiv Lumini
Numărul De Model YY-016-2
Sursa De Lumina De Economisire A Energiei
Material Piatră De Sticlă
Tip Comutator Buton de comutare
Tensiune 110V
Nume De Brand NoEnName_Null
Este Estompat No
Origine China Continentală
Zona De Iluminat 15-30square metri
Stil Contemporan

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare