Meniu

SKU: w147766

Deschizător de conserve Electric, Siguranță Automată, Deschizător de conserve, cu Un singur Contact, Restaurant Baterii Portabile se Pot Openers

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 65.17lei

Preț normal: 90.49lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

[Deschizător de conserve Electric]Ușor de utilizat.Deschizătorul de conserve poate deschide orice poate cu doar un singur robinet.Borcanul poate fi tăiat în mod automat prin 360° de-a lungul capac.Când ați terminat, apăsați butonul pentru a opri.Spune la revedere de la mână manual de tinichele. 2 baterii AA face ca un farmec! (Bateriile nu sunt incluse) [Lama din oțel inoxidabil] De deschizător de conserve electric este fabricat din ascuțite de tăiere roți și de robust 420 J2 din oțel inoxidabil, care pot cu ușurință pierce și deschide toate tipurile de cutii și sticle. [Margine netedă și design de siguranță] Acest lucru poate deschizător are o margine netedă și nu va reduce drastic.Lama sa taie de-a lungul partea laterală a capacului și nu va fi contactat de alimente în interior. [Umanizarea] durerea de deschidere și deschidere cutii cu ușurință.Acesta este un mare ajutor pentru stângaci prieteni cu artrita probleme și cele cu prindere provocări.În plus, este o dimensiune perfectă poate că pot fi stocate în cadrul cabinetului. [Cadou Perfect pentru iubitul] nu Va fi rănit din nou.Un deschizător de conserve electric este un must-have în ziua de azi bucătărie.Este un cadou Perfect pentru părinții, soții, familia și prietenii.culoare: negru Material: ABS Pachetul contine: 1 x deschizător de conserve electric(fara baterii AA) Numai cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.


Tag-uri: deschizător de conserve electric, gadget-uri de bucătărie, automat deschizător de conserve, deschizător de conserve .

Detalii Tehnice

Numărul De Model electric poate openers pentru bucatarie
Origine China Continentală
Caracteristică Eco-Friendly

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare