Meniu

SKU: w147272

Dublu se Confruntă Moale Ciocan Mini Interne Nailon Cap Ciocan de Mână Instrument de uz Casnic Ciocan de Cauciuc pentru Bijuterii din Piele Meserii Woodworkin

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 17.72lei

Preț normal: 28.11lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

Descriere

Dublu Confruntat De Uz Casnic Ciocan De Cauciuc

【Extinse de Utilizare】 - ciocan de Cauciuc pentru copii sau Femeile non-alunecare de cauciuc mâner asigură o priză solidă pentru un control suplimentar, zero vibrații și nu sări.urât zgârieturi și deteriorări.

【Înaltă Eficiență Ciocan de Cauciuc】 - știm că timpul tău, energia și creativitatea sunt valoroase, iar noi promitem că instrumentele vor spori eficiența proiectelor tale.

【Calitate excelenta】 - construcție Solidă din cauciuc ciocan ciocan va dura greu prin utilizarea de-a lungul timpului.Nu ne Ciocan e cu materiale ieftine și nu veți experimenta un dezechilibrat mâner.La acest preț mare, va fi mai mult decat placut surprins de calitatea constantă de muncă, care este capabil să fie finalizată.

【Speciale de Design】 - Cu două tipuri distincte de capete(unul din plastic tare si unul moale de cauciuc), acest ciocan NU va zgâria sau deteriora suprafata pe proiect special.Acest Ciocan se va asigura că tot ceea ce ai de lucru pe este cunoscut cu mare grijă și precizie ca a finaliza loc de muncă la îndemână.

.


Tag-uri: piele de muncă ciocan, țiglă de deschidere de localizare, instrumente pentru sds .

Detalii Tehnice

Tip Alte
Nume De Brand WINIZER
Material Plastic
Utilizare DIY acasă
Origine China Continentală

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare