Meniu

SKU: w138171

Sticla de ulei de gura de Scurgere Anti-scurgere Sos de Soia Toarnă Sticla de Praf-dovada de Turnare în pahare Cu Reutilizabile Duza Pentru Acasă Bucatarie Bar Pub

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 0.57lei

Preț normal: 1.20lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

Caracteristici:

1. Anti-scurgere torențială, design flip, și se toarnă control poate fi convenabil de a folosi.

2. Cu un capac, Ulei de Masline Dozator gura de Scurgere poate ajuta să vă proteja sticle și să păstreze rugina și bug-uri departe de sticla.

3. Realizate din ABS, PP, alimente grad silicon și oțel inoxidabil, Vin Cioc este durabil și poate lua legătura direct cu lichid.

4. Duze detașabile se poate realiza reutilizabile pentru a schimba două sticle.

5. Utilizate pe scară largă de ulei de măsline, oțet, vin, salata, sau alte lichide sticle pentru casa, bucatarie, cafenea, bar, pub, restaurant, sala de mese club.

Caietul de sarcini:

Numele produsului: Ulei de Masline Burlane pentru Sticle

Dimensiuni: 8.5*3 cm|3.34*1.18 inch

Material: ABS

Greutate: 16 g

Lista De Ambalare:

Ulei Cioc *1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Anti-scurgere Turnarea de Design】: Ulei poate fi turnat cu un flux de frumos folosind Sticla de Lichior Pâlnia inovatoare flip mecanism și superb turnarea de control.

2.【Proteja Sticla】: Ulei de Masline Cioc are un capac care acoperă complet se toarnă tub pentru a păstra sticla securizată și scuturi lichid în termen de praf și insecte.

3.【De Material Superb】: Pentru că acesta este format din ABS, PP, alimente grad silicon și oțel inoxidabil, Ulei Dozator gura de Scurgere pot contacta direct lichide și solide.Acest lucru îl face ușor de utilizat și vă oferă un praf-dovada și curat folosi pentru bucatarie.

4.【Duza pentru Reutilizare】: Ai nevoie doar pentru a elimina, se spală și se usucă plută bucată de duza pentru a comuta două sticle, pentru că este construit din silicon flexibil, care este ușor de îndepărtat, curățate și înlocuite.

5.【Scop multiplu】: Petrol, ulei de măsline, oțet, vin, salata, și alte lichide sticle pot fi folosite cu Ulei de Măsline Cioc Pourer.Este pe larg aplicabile pentru case, baruri, cafenele, restaurante, pub-uri, cluburi, si bucatarii.

.


.

Detalii Tehnice

Origine China Continentală

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare