Meniu

SKU: w12577

Ocean stil sirena față de pernă față de pernă perna de spate capac sirena oceanului, canapea masina quilt capac decor acasă

Nominală 0 Din 5

În stoc

Pret Special 14.46lei

Preț normal: 37.06lei

Culori
Descriere

Descriere Produs

Stimate cumpărător, materialul nostru este poliester.Digitale de imprimare tehnologie de imprimare.Temperatura apei nu trebuie să depășească 30°C, de curățare poate fi făcut de mână mașină de spălat.Nu înălbitor.

Dragi cumparatori, noastre fețe de pernă sunt custom-made.Puteți trimite fotografiile preferate și dimensiuni de servicii pentru clienți.

Q&A

Cum pentru a curăța o față de pernă murdară?

Mașină de spălat murdar poate fi aruncat, cea mai mare temperatura apei de 30℃ nu poate înălbitor agățat uscat temperatură scăzută de călcat nu poate curățătorie chimică.Este interzis sa utilizati detergent cu inalbitor agent de spălare.Acesta poate fi spălat la mașină și de mână, fără decolorare sau în scădere.Este interzis să se spele la temperaturi ridicate.

Ce este fata de perna fabricat din?

Față de pernă din casa noastră este făcută din piele de culoarea piersicii (poliester), care este foarte ușor și subțire, foarte convenabil să stea pe perete, și ușor de transportat atunci când merge afară.Imprimare, culoarea este luminos și saturate, si nu se decoloreaza.

Există vreo diferență de culoare?

Datorită display-ul este diferit, fizică și fotografii pot avea unele diferență de culoare, toleranță zero față de diferență de culoare cumpărători, vă rugăm să fie atent pentru a plasa comenzi.

Cât timp mi-a luat pentru a plasa comanda pentru livrare?

Susținem un produs personalizat.Vă rugăm să furnizați specifice timp de livrare de produsul convențional și produse personalizate cu numărul de ordine și servicii pentru clienți pentru confirmare.Ca urmare a diferite cantități de mărfuri, producție diferite perioade sunt necesare.După ce vă plasați comanda în general, în termen de 5 zile pot fi ambalate și livrate (cu excepția sărbătorilor, cum ar fi sărbătorile vor fi corespunzătoare întârziere numărul de zile). .

Nu te sprijini de schimb și de schimb?

Produs daune, imprimare si vopsire probleme, de transport maritim de eroare vanzatorul suporta marfă, subiective displace, greșit, bate grele cumpărători urs de transport de marfă, produse convenționale și produse personalizate după plata de producție, temporar, nu suport nici un motiv să se întoarcă vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Dacă vă confruntați cu această legate de probleme, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru prima dată, ne va oferi un răspuns satisfăcător.

Este acolo o pernă de bază?

Nu avem o pernă în mod implicit.

Despre produsul nostru

Vă rugăm să se înțeleagă cu atenție detaliile produsului înainte de cumpărături, pentru a se asigura că produsul dimensiunea, culoarea este clar înainte de plasarea unei comenzi.

Despre ambalare

Implicit ambalajul este transparent OPP sac.Separate pentru ambalaje și alte cerințe procesul de producție, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Despre service

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre de la primirea produselor, vă rugăm să ne dea un comentariu bun și să o împărtășească cu prietenii tăi.Dacă produsul are corespunzătoare problemă, vă rugăm să nu vă faceți griji pentru a ne da o revizuire rău, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă vom da un răspuns satisfăcător.

.


.

Detalii Tehnice

Model Tip cu dungi
Desfac și se Spală Detașabil și Lavabil
Setați Tipul Da
Model TIPĂRITE
Origine China Continentală
Material 100% Poliester
Tip Cusion
Technics Țesute
Stil Simplu

Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

1 2 3 4 5

Produse Similare