Categorii
Creare site

Webdesign-ul nu a fost niciodata mai simplu

Intai a fost rege Visual Composer sau Wpbakery. Si a reusit sa ramana mult timp pe pozitie din punctul meu de vedere. Pana cand a aparut Elementor care a luat o amploare globala si a devenit mult mai prietenos si mai permisiv (din punctul meu de vedere). Pot spune ca initial nu mi-a placut Elementor si ca mi se parea ca nu este ce trebuie. Pana cand am tot testat si am inteles ca si clientul poate fi fericit atunci cand are de facut modificari cu Elementor. Pentru ca multi clienti doresc sa isi faca singuri actualizarile, fara sa mai depinda de o firma de webdesign.

Elementor exista si in versiunea PRO 

Care costa ceva, insa personal nu am fost nevoit sa cumpar versiunea pro pentru a debloca functii suplimentare. Intotdeauna versiunea de baza a fost suficienta pentru a aranja un site / magazin online. Mixat cu alte module, Elementor face diferenta si poate aduce un site banal intr-o competitie cu site-uri sau magazine online care costa mii de euro.

Pentru a face performanta si a reusit lucruri incredibile, va recomand sa urmariti cat mai multe tutoriale sau chiar sa cumparati un pachet de tutoriale disponibil la noi. Toate pachetele vin intr-o forma complexa, gandite sa ajute cat mai mult dornicii de a face singuri lucruri marete.

1 răspuns la “Webdesign-ul nu a fost niciodata mai simplu”

Elementor e cea mai tare chestie care a putut sa apara in ultimii ani. Noi lucram doar cu elementor pentru c si la clienti le este usor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.