Categorii
Personale

Uite o afacere care o sa mearga mereu in offline

Casevileberceni.ro este un proiect lansat de un domn ambitios care vrea sa dezvolte case in comuna Berceni. Pentru cei care nu stiu, comuna Berceni a fost in ultimii 10 ani intr-o continua dezvoltare, fiind un punct de interes pentru cei care doresc sa locuiasca in liniste, o idee mai departe de galagia din Bucuresti. Spun o idee pentru ca Berceni este foarte aproape de capitala si daca ar fi fost mai putine masini, probabil ca ar fi fost o destinatie ideala. Dar, cum numarul masinilor pare intr-o continua explozie iar drumurile se dezvolta greu, in momentul de fata nu prea mai ai alte solutii cand vine vorba de trafic mai lejer. Berceni este o locatie curata, cu infrastructura de gaze naturale, canalizare etc.

Atunci cand cauti case de vanzare in Berceni, poti apela la dezvoltatorul imobiliar pe care il recomand astazi. Nu iti spun sa te increzi in aceasta recomandare, ci sa faci singur cercetari si sa te convingi daca este sau nu o alegere buna pentru tine.

Colaborare cu oameni deschisi, dispusi sa stea la discutii

Intotdeauna am recomandat ca atunci cand alegi sa lucrezi cu cineva sa faci putine “sapaturi” si sa aflii daca oamenii respectivi sunt ce trebuie. Stim cu totii ca in domeniul constructiilor exista multe pericole de evitat. Lipsa fier, lipsa beton, beton de slaba calitate, manopera executata gresit etc. Intrebari, sunati, stabiliti o intalnire, intrebati iar.

Aplaudam oamenii care fac afaceri offline

Desi suntem in mediul online si incercam sa conectam offline-ul cu online-ul, apreciem oamenii care atunci cand ploua afara sunt pe teren si lucreaza intr-un mediu destul de dificil. Noroi, materiale grele, accidentari, oboseala, masa pe fuga etc. Ei reusesc sa construiasca si sa livreze bunuri de care noi avem nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.