Creare site, creare magazin online cu "WpCuGabriel"

De la Constanta la Cluj-Napoca, Timisoara, Baia Mare, Craiova, Iasi.. 

O experienta incredibila. Am trecut prin stari de bucurie, frustrare, suparare, dezamagire, speranta. 

Cand am construit pagina “Despre Woomag” si conturile de Social Media (unde postez des informatii de interes general, tutoriale etc), m-am gandit foarte mult daca imaginea mea este importanta. Cand spun imagine ma refer la fata. Nu am fost niciodata un tip popular si dornic de expunere. Proiectul woomag este gandit de prin 2017, insa niciodata nu am avut curaj sa ma expun. 

Motive: invidie, comentarii rautacioase, confidentialitate. Suna putin pueril.. nu-i asa? Dar nu cumva asta este adevarul, prezent zilnic in jurul nostru?

Dupa 5 ani de activitate intensa in Romania, m-am gandit sa lucrez doar pentru alte tari. 

Sunt multe tipuri de clienti pe care i-am intalnit. Problema cea mai grea este ca poate un procent de peste 50% din clienti au fost romani care doreau ceva ieftin si bun. Cat mai ieftin defapt. O gazduire ieftina, un logo ieftin, tot cat mai ieftin. Nu ma intelegeti gresit, si eu caut sa platesc un pret corect si cat mai bun. Insa, problema cea mai grava este calitatea clientului. Genul de client care mereu are 100 modificari, caruia nu-i convine nimic, care stramba din nas si vrea tot mai mult. Probabil ca printre cei care citesc aceste randuri se regasesc multi antreprenori romani, dar si unii care fac parte din tipologia clientilor care merita tot. 

Bun, si de ce nu ai renuntat la ideea de a colabora cu romani?

Sau mai mult, de ce ai ales sa porti o masca cu drapelul Romaniei?

Pentru ca am studiat foarte mult oamenii in ultimii ani. Printre clienti s-au numarat foarte multi romani care mi-au devenit prieteni si care m-au ajutat sa ma dezvolt ca om. Pentru ca speranta moare ultima. Pentru ca si eu am defecte si incerc sa la rezolv. Nu mi-as dori ca cineva sa renunte la mine doar pentru ca fac greseli omenesti. Ca noi ca romani putem sa fim mai buni si mai uniti, asta poate ca imi doresc cel mai tare. Un om puternic nu renunta la fratii lui. Inca astept lideri puternici care sa schimbe si sa ne aduca aminte tuturor ca suntem romani si ca putem fi uniti. Nu voi marge mai departe in zona politica. 

Ii felicit pe toti antreprenorii romani care demonstreaza ca ROMANIA reprezinta inca o sursa importanta de oameni capabili de a realiza lucruri marete. Daca macar 10 romani citesc in fiecare an aceasta pagina si reusesc sa conving macar 1 roman sa fie mai bun si unit cu aproapele, atunci inseamna ca mi-am atins scopul. 

0
    0
    Servicii / Pachete in cos
    Cosul este gol