Categorii
Creare site Servicii SEO

Seo depinde foarte mult de cum este realizat site-ul

Incerc de fiecare data sa ii explic unui client ca nu este de interes sa incerci sa repari problemele pe care le depistezi la un site / magazin online creat deja. Nu este nici de interes pentru mine sa critic munca altui om sau sa caut non in papura pentru a castiga un client. De-a lungul timpului am invatat ca nu exista site / magazin online perfect si ca trebuie sa cauti un echilibru. In momentul de fata avem capacitatea de a construi site-uri care sa se incarce in maxim 3 secunde in Google Pagespeed Insights, dar asta nu garanteaza ca proiectul o sa fie vizibil in Google pe anumite cuvinte cheie cu viteza luminii. Tot este nevoie de munca, timp, resurse.

Sigur, daca ai un site / magazin care se incarca in peste 10 secunde si e plin de erori, cu siguranta va fi foarte greu sa faci performanta. Deci da, putem spune ca SEO depinde de cum este realizat site-ul, insa nu trebuie sa exageram.

Morala zilei: rabdare, munca, perseverenta.

1 răspuns la “Seo depinde foarte mult de cum este realizat site-ul”

Din pacate majoritatea nu au rabdare. Vor rapid si ieftin, motiv pentru care am inceput sa lucrez doar cu clienti din afara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.