Categorii
Creare site

Realizare site pentru firma de constructii, o varianta buna

Firmele de constructii vechi sunt prezente in mediul online de peste 10 ani. Personal cunosc cateva firme mari care si-au facut seo inca de pe vremea cand SEO SPAM-ul functiona foarte bine si reuseai sa ajungi rapid printre primele pozitii. Acum, indiferent de domeniul de activitate (avand in vedere ca in orice domeniu exista competitie destul de mare), dupa ce este gata site-ul, pentru a fi gasit ai nevoie neaparat de o campanie Google Ads. Partea mai frustranta este ca de multe ori o campanie Google Ads costa mult si nu este foarte profitabila. Si aici depinde foarte mult de felul in care este gandita campania, continutul site-ului etc.

Recomand sa aveti in calcul un site cat mai simplu de accesat, care sa contina toate informatiile necesare pentru a-l convinge pe un potential client de o colaborare. Recent am construit un site de prezentare pentru o firma de constructii ce era administrata de un domn trecut de 65 ani. Deci, varsta nu conteaza ci doar ambitia si dorinta de a obtine clienti.

Daca activati in domeniul constructii si aveti nevoie de servicii creare site, apelati cu incredere echipa WpCuGabriel. Suntem pe piata de mult timp si avem capacitatea de a face lucruri frumoase.

2 răspunsuri la “Realizare site pentru firma de constructii, o varianta buna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.