Mesaj pentru romani

In primul rand va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa in ultimii ani sa va ajut cu dezvoltarea afaceriilor voastre in mediul online. Cu unii am reusit sa construim business-uri de succes care acum au ajuns la alt nivel.  Desi primul meu client 

Nu credeam ca o sa fac vreodata aceasta pagina. Si cu toate astea am simtit ca este nevoie de o mica prezentare. Mai mult decat pagina despre, ce este concentrata mai mult pe serviciile pe care le ofer. Sunt sigur ca multi dintre voi doresc sa afle dincolo de masca. Chiar faptul ca port o masca ascunde teama de a fi cunoscut. Imi doresc sa impart cat mai mult din informatiile pe care le detin si sa ajut un numar cat mai mare de oameni. Milioane de oameni folosesc WordPress sau alte CMS-uri pentru administrarea afacerii, iar eu sper ca voi ajuta cel putin cateva milioane. Sau poate pe voi, cei care inca nu ati avut un site / magazin online dar doriti sa intrati in aceasta lume. 

Sa revenim la lucruri mai personale. 

WordPress a fost mereu pasiunea mea. Chiar si in facultate, acolo unde preferam sa creez site-uri / magazine online in loc sa fiu atent la ce predau profesorii. Ba chiar am fost dat afara odata pentru ca nu eram atent la curs. Nu mi-a placut niciodata sa fiu atent la un singur lucru. Am preferat mereu sa mixez cunostintele astfel incat sa pot sa port inclusiv o discutie coerenta cu un potential client. Sau sa stiu sa imi vand serviciile fara sa intampin probleme. In ultimii ani am construit mii de site-uri / magazine pe WordPress sau alte cms-uri. Unele usoare, altele dificile. Am discutat si am legat relatii sanatoase cu clienti care pot spune ca mi-au devenit prieteni. Pot spune ca sunt multumit in mare parte de calitatea romanilor cu care am avut contact. Evident ca am intalnit si clienti care mi-au provocat neplaceri. Am incercat usor usor sa ii filtrez si sa imi dau seama ca intr-adevar nu se poate sa existe padure fara uscaciune. 

Nu sunt cel mai bun

Cred ca acest lucru este cel mai important pentru mine. Sa imi dau seama ca sigur nu sunt nici macar aproape de cei mai buni din aceasta industrie. Si nu spun asta doar din modestie. Exista oameni care inventeaza zilnic module si programeaza. Oameni care ne furnizeaza solutii la care nici nu ne gandim ca exista pe piata. Ce pot spune clar si asumat este ca o mare parte din aceste genii au si o latura neagra. Am intalnit programatori cu care nu poti sa legi 2 vorbe, webdeveloperi agresivi sau dornici de a face rau si asa mai departe. Cum spuneam, nu exista padure fara uscaciuni. Cand realizezi si accepti ca nu esti cel mai bun, iti dai o sansa sa traiesti mai linistit fara povara de a te pune singur la zid, atunci cand nu reusesti ceva. Pot sa ma critic si pot sa imi dau seama si ca sunt in stare de lucruri marete. Iau X de aici, Y de acolo, combin si construiesc un pachet pe care le final il pot vinde. Oamenii in general au nevoie de solutii complete.