Creare site, creare magazin online cu "WpCuGabriel"

+ Concentrat pe viteza si stabilitate.

Invata WordPress de la zero. Tutoriale concepute pentru incepatori, nivel mediu sau avansati. Capeti toate aptitudinile in WordPress, necesare pentru a construi site-uri / magazine sau pentru a-ti administra afacerea online.

WP pentru Incepatori
1.000 lei

30 tutoriale – aproximativ 20 ore inregistrate

1 ora consultanta in privat prin Anydesk / TeamViewer

Inveti cum sa-ti faci singur un blog, site, magazin online. 
Inveti SEO de baza
Inveti cum sa te descurci singur cu anumite probleme

WP nivel Mediu 2.500 lei

70 tutoriale – aproximativ 40 ore inregistrate 2 ore consultanta in privat prin AnyDesk / TeamViewer

Perfect pentru cei care doresc sa invete cum sa construiasca pentru altii. Informatii pe larg, poti deveni expert. Acopera aproape toate problemele de care te poti lovi in WordPress si dincolo de WordPress.

WP pentru Avansati 3.000 lei

100 tutoriale – aproximativ 70 ore inregistrate 3 ore consultanta in privat prin Anydesk / TeamViewer

Contine in plus fata de pachetul Mediu urmatoarele: sfaturi SEO, sfaturi despre clienti, pareri despre optimizarea timpului si despre cum poti obtine clienti in acest domeniu.

Nou – Pachet copii
600lei

15 tutoriale – aproximativ 7 ore inregistrate

Construim impreuna site-uri de jocuri animate, invatam cum sa schimbam culori, cum sa adaugam imagini, texte, galerii. Totul intr-un mod prietenos, care consideram ca s-ar potrivi pentru copiii intre 7-14 ani. 

Pachetul pentru copii este disponibil gratuit pentru urmatoarele categorii: 

Parintii ale caror venituri nu depasesc 4000 lei lunar. 
Copiii care au un singur parinte. 
Familii care trec prin situatii dificile cauzate de recesiune / razboi. 

Daca te aflii in oricare din situatia de mai sus, nu ezita sa trimiti un email si iti vom pune la dispozitie gratuit pachetul pentru copilul / copiii tai. 

Discuta cu un Consultant “WpCuGabriel”

Uneori te voi suna chiar eu. Daca sunt ocupat, un reprezentant va discuta cu tine pentru a te ajuta in vederea alegerii pachetului perfect. Lasa-mi numarul  de telefon si revenim in cel mai scurt timp.

Ce pachet ti se potriveste?

In primul rand trebuie sa te raspunzi la urmatoarea intrebare: Ce vrei de la viitorul tau? 

Daca raspunsul este ca iti doresti sa faci cariera in acest domeniu sau pur si simplu ai mai multe afaceri si vrei sa nu mai fii nevoit de fiecare data sa platesti pentru modificari de design sau texte, upgrade-uri sau seo, atunci orice pachetul MEDIU este perfect pentru tine. In schimb, daca vrei sa pornesti propria afacere si ai nevoie de sfaturi si recomandari, pachetul AVANSAT ar fi o alegere buna. Pachetul AVANSAT contine inclusiv solutii pentru probleme care mi-au consumat zile intregi pentru a gasi raspunsuri.

 

De ce recomand pachetele mele de tutoriale.

Trecand de faptul ca exista numeroase tutoriale online, consider ca am reusit sa structurez cat mai bine informatiile de care ai nevoie pentru a deveni expert in WordPress. Am tratat fiecare tutorial cu atentie astfel incat sa nu omit anumite lucruri sau sa fie niste tutoriale superficiale. Aceste pachete te pot ajuta fie sa construiesti site-uri sau magazine online, fie sa iti administrezi propriul site / magazin online. Pe langa faptul ca veti detine controlul si nu vei mai fi dependent de o persoana / firma, vei economisi substantial pe partea de modificari, mentenanta, upgrade-uri.

Conteaza varsta pentru a invata WordPress?

Cu siguranta nu. Si nu spun acest lucru doar pentru a influenta vanzarea unui pachet. Poti invata WordPress indiferent de varsta. Sigur, pot spune ca ar trebui sa ai minime aptitudini pentru ca procesul acesta sa fie cat mai rapid. Daca abia reusesti sa instalezi o aplicatie sau nu cunosti deloc limba engleza, cred ca o sa-ti fie foarte greu sa faci performanta. Dar daca ai minime cunostinte in a opera un laptop / calculator, atunci cu siguranta vei putea sa-ti adaugi singur produse, sa faci modificari de aspect sau asezari, plus multe altele. 

De ce este bine sa cunosti cat mai multe informatii despre WordPress

Se estimeaza ca peste 455 milioane de site-uri sunt construite pe WordPress in intreaga lume. Asta inseamna ENORM. WordPress va ramane cel mai important CMS multi ani inainte si va reprezenta o solutie optima pentru majoritatea antreprenorilor. Deci, doar cand pomenim 455 milioane de site-uri trebuie sa ne dam seama de importanta acestui CMS si banii care se castiga in aceasta industrie. 

*Poti face o cariera in domeniu
*Poti sa-ti construiesti mai multe site-uri si magazine online fara sa mai platesti pe cineva.
*Iti poti administra singur proiectele
*Iti poti face SEO singur. 
In concluzie, castigi mult mai mult fata de pretul de achizitie al unui pachet de tutoriale pus la dispozitie mai sus.

0
    0
    Servicii / Pachete in cos
    Cosul este gol