Creare site, creare magazin online cu "WpCuGabriel"

+ Concentrat pe viteza si stabilitate.

Despre mine

WordPress a aparut prin 2003, iar eu l-am descoperit prin 2005. O “platforma” usor de folosit, prietenoasa cu utilizatorul care dorea sa isi construiasca un blog. In scurt timp incepeau sa apara numeroase template-uri de vanzare. Raiul celor care puteau sa obtina un blog la un pret foarte mic sau un site de prezentare cu cateva sute de euro. Sa subliniem ca in perioada aceea site-urile facute “de la zero” costau cateva mii de euro. Cumva WordPress probabil ca a inchis multe firme dar a si deschis altele care au stiut sa se adapteze la piata. 

Cuvantul “Expert” creeaza des conflicte intre oamenii care lucreaza in acest domeniu si cred ca si in alte domenii. Evit sa folosesc cuvantul expert pentru ca ar inseamna sa detin informatii despre tot. Lucru pe care nu le recomand nimanui. Nu ma consider EXPERT desi sunt in acest domeniu de peste 17 ani. Consider ca viata este prea scurta si frumoasa si ca ideal ar fi sa adunam cate putin din fiecare pentru a deveni buni intr-un lucru anume. Respect devotamentul geniilor (experti) si decizia de a renunta la timpul liber pentru a fi mereu 100% “optimizati”. Sfatul meu este sa fiti mereu buni in mai multe pentru a deveni un pachet perfect. 

De-a lungul timpului am primit numeroase cereri din partea clientilor care doreau sa invete cum sa isi faca singuri modificari de design sau sa adauge functii noi. Ba chiar mai mult, unii ma intrebau daca ii pot invata sa faca singuri site-uri sau magazine, avand in vedere ca multe tutoriale de pe internet sunt incomplete sau nu stiau exact unde sa caute. Am decis sa impart serviciile in 2 categorii principale, astfel incat cunostintele mele sa ajunga la cat mai multe persoane din toata lumea.

WordPress poate fi ca o sabie cu 2 taisuri

Cu cateva sute de euro (100 – 200 – 300) poti face un website de prezentare sau un magazin online care arata bine si este functional. Functional inseamna ca poate fi accesat sau folosit pentru o campanie Google Ads / Facebook etc. 

DAR, ce te faci cu optimizarea? SEO. Pentru clientul de rand este greu sa inteleaga ce este SEO. Exista numeroase definitii tehnice. Sa facem o definitie prietenoasa si jucausa ar fi asa:

 1. SEO este activitatea pe care o face un om odata (cand iti preda siteul sau magazinul) astfel incat el sa corespunda cerintelor Google (viteza de incarcare, cuvinte cheie introduse, module pentru seo instalate) 

2. SEO este activitatea pe care o face un om lunar astfel incat site-ul / magazinul tau online sa fie pozitionat cat mai bine in rezultatele GOOGLE. Munca este interna (pe site-ul / magazinul tau) sau externa, pe conturi de social media, parteneri etc. 

O campanie SEO poate fi foarte costisitoare. Daca discutam despre optimizare SEO la nivel profi. In Romania avem sute de oameni buni pe SEO, dar si foarte multi care nu inteleg cum functioneaza. Asadar, poate 80% din proprietarii de site-uri sau magazine online din Romania NU FAC SEO. Sunt dependenti de publicitatea platita, cum ar fi Google ADS sau Facebook ADS. Iar acest lucru nu poate sa fie neaparat un lucru rau. Pentru ca oricum vei avea nevoie atat de SEO cat si de campanii platite pentru un mix cat mai bun si o crestere a business-ului tau.

0
    0
    Servicii / Pachete in cos
    Cosul este gol