Categorii
Creare site

De ce crypto nu a fost pana acum de interes

Multi clienti m-au intrebat de ce nu am cumparat pana acum cryptomonede si sa-mi formez un portofoliu important. Simplu, pentru ca am incercat cu o suma mica (100euro aprox) si in scurt timp a venit bearmarket. Adica banii au inceput sa dispara din portofel. Problema nu este ca s-au devalorizat in cateva saptamani, ci ca ulterior am tot monitorizat piata si cei 100 euro au devenit aproximativ 10 euro. O pierdere uriasa, daca as fi avut de exemplu 10.000 investiti. Lucru care nu prea se intampla in imobiliare, fie ca discutam de un teren sau chiar o garsoniera. Crypto a fost mereu pentru mine un risc care nu a meritat. Unii s-au imbogatit pe naivitatea celor care si-au vandut tot pentru a face bani pentru zile negre sau cu speranta de imbogatire.

In general pentru mine nu merita o investitie in ceva ce nu poti controla sau care are o fragilitate atat de mare. Si ma uit in continuare la clipuri pe Youtube cu experti in crypto si ma sperii cand vad comentariile. Inca mai vad oameni care discuta de “corectii” “trebuie sa avem rabdare”, “o sa fie bine” etc. Vad doar o gasca de oameni pacaliti de sistem si care se consoleaza reciproc. Mai rau, unii inca investesc.

Am pe cineva care se ocupa tot cu creare site-uri si magazine online si jumatate din venituri se duc pe crypto. Merita riscul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.