Creare site, creare magazin online cu "WpCuGabriel"

+ Concentrat pe viteza si stabilitate.

Iti construim un website cu viteza de incarcare rapida pe smartphone, tableta, laptop. 

Garantie 5 ani si viteza de incarcare garantata GooglePageSpeed de minim 80% pe Smartphone / 90% desktop

Pachet START

1.500 lei

Pana la 5 pagini principale
Logo vectorial
Buton de apelare rapida si Whatsapp
Creare casuta email personalizata
Slider oferte – “Bannere miscatoare”
Galerie Foto ce poate fi actualizata ulterior
Formular de contact personalizat
Adaugare iconite Social Media

Instalare modul Yoast SEO
Instructaj 15 minute prin Anydesk in vederea actualizarii galeriei foto sau editare simpla a paginilor existente.

Pachet MEDIU

2.000 lei

Contine Pachetul START + urmatoarele: 

Creare cont Google Search Console si legarea cu site-ul. 
SEO de baza pe paginile existente. 
La alegere: creare pagina Facebook sau creare cont Google My Business.
Instalare si setare 3 module suplimentare pentru SEO

Pachet PRO

4.500 lei

Un pachet complet ce se deosebeste prin design personalizat, pana la 7 pagini adaugate, elemente de grafica alese cu atentie astfel incat sa exprime cat mai bine imaginea companiei dumneavoastra. Lucram mai mult si refacem oricand consideram ca rezultatul nu este impecabil.

Un pachet recomandat pentru companiile medii spre mari.

Domeniul si gazduirea se achizitioneaza separat. Domeniul.ro costa in jur de 10euro/an la orice furnizor (recomandam romarg.ro sau mxhost.ro) iar gazduirea de la 3euro/luna. 

Creare site pentru orice domeniu de activitate

La WpCuGabriel am acumulat mii de ore construind site-uri de prezentare pentru diferite afaceri. In general, printr-un site de prezentare ne referim la un site prin intermediul caruia clientul (potential client) poate explora serviciile pe care le presteaza o companie. Exista multe solutii prin care se poate realiza un website de prezentare. Inclusiv solutii gratuite, intr-adevar mai putin profesionale si care de multe ori nu exprima o imagine tocmai buna. Ce nu cunosc multi antreprenori este ca un site de prezentare trebuie sa fie realizat cat mai bine. Sa se incarce rapid pe Smartphone (viteza verificata in Google Pagespeed Insights) si sa fie macar un SEO de baza pentru a avea sanse de crestere in pozitiile Google. 

creare site

Atentie mai ales pentru versiunea Smartphone

Precizam des ca tinem cont de versiunea mobila. Pentru ca majoritatea clientilor tai iti vor accesa site-ul pe smartphone. Acest lucru inseamna ca site-ul trebuie sa se incarce rapid, chiar si in zonele unde clientii poate nu au un semnal foarte bun sau nu sunt conectati pe wi-fi. Din pacate foarte multe site-uri au un timp de incarcare de peste 10 secunde in Google PageSpeed. Iar proprietarii cel mai probabil nu stiu acest lucru. Cand construim un site, facem toate legaturile necesare pentru ca la final site-ul sa fie rapid si stabil. Suntem atenti si la design, astfel incat sa fie cat mai profesional si sa arate bine. Iar acest lucru inseamna o conversie mai buna si un impact puternic pentru clientii tai.

0
    0
    Servicii / Pachete in cos
    Cosul este gol