Categorii
Creare site

Cat timp dureaza crearea unui site de prezentare

Ca sa ne amuzam putin, acesta este si motivul pentru care o campanie de Google ADS costa foarte mult. Daca discutam despre cuvintele cheie creare site sau creare magazin online, pretul pe click poate sa ajunga si 20 lei. Sau chiar mai mult. De ce costa atat de mult un click pentru cuvintele cheie de mai sus?

Crearea unui site de prezentare dureaza de obicei maxim 1 zi.

Este mai greu putin atunci cand clientul nu furnizeaza toate detaliile si nu are texte / galerie foto la indemana. Atunci trebuie sa faci tu putina munca de research si sa ii adaugi continut intr-un mod coerent. Deci, avand in vedere ca ai costuri aproape zero si ca poti finaliza un proiect intr-o zi, evident costurile de promovare sunt mari. Competitia intelege faptul ca se fac bani frumosi si investesti constant. Noi ne bazam foarte mult pe promovarea pe care o fac prin intermediul Social Media. Targetez oamenii care doresc un partener de incredere si niste oameni care raspund ulterior la telefon, atunci cand pot sa apara probleme.

Atentie! Daca discutam de un site cu pretentii, cu design personalizat si atentie la toate detaliile, construire brand etc, atunci evident costurile sunt mai mari si timpul alocat poate sa ajunga chiar si la 4-5 zile. Estimarea de 1 zi este pentru un site simplu de prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.