Categorii
Personale

Cand am montat sistemul de supraveghere si antiefractie la birou

Va spuneam in alte articole ca am impartit casa in 2. Parterul este pentru locuit iar etajul inchiriat pe firma. La etaj ne desfasuram activitatea si deja am acumulat echipamente care valoreaza ceva banuti. Asdar, pentru a fi sigur ca lucrurile noastre se afla in siguranta, am instalat sisteme de supraveghere video si un echipament complet antiefractie oferit de firma de paza zip escort. Echipamentul anti-efractie il puteam inchiria de la ZIP, insa am preferat sa il cumpar si sa devina proprietatea mea.

Pentru ca nu imi place sa stiu ca platesc chirie lunara pentru niste lucruri pe care le pot cumpara si obtine mai ieftin evident. Zip mi-a facut o strategie de montaj care imi convine, astfel ca avem senzori peste tot, ups in caz ca pica curentul, apelare rapida in call-center-ul lor in caz de efractie, interventie echipaj, buton de panica si altele. Camera de supraveghere este extrem de inteligenta. Depisteaza si inregistreaza in cloud orice aparitie umana / auto, calitatea pe timp de noapte, rezolutie extrem de clara. Monitorizez de la distanta orice eveniment sau in timp real. Am facut un mix perfect pentru un plus de siguranta atat al familiei cat si a business-ului.

Antena Digital Sat in Salaj, Satu Mare, Bihor, Cluj si Maramures

Recomandarea mea este Antena Digital Sat pentru partea de vest. Eu n-am avut incotro si a trebuit sa apelez la servicii din orasul meu. Dar, daca aveti nevoie de montaj in Salaj, Satu Mare, Bihor, Cluj si Maramures, puteti apela cu incredere la ADS. Il cunosc pe proprietar si pot spune ca face parte din randul antreprenorilor seriosi care fac business bazat pe respect si calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.