Categorii
Creare site

Avem numeroase firme de creare site-uri cu antreprenori buni

In Romania avem numeroase firme ce se ocupa cu webdesign & programare si in spatele carora se afla antreprenori tineri si deschisi spre nou. Din pacate, avem si numerosi prestatori care nu stiu sa poarte o discutie cu un client. Ma refer la cei care “gonesc” clientii din primele discutii, cu o atitudine sfidatoare, mai ales daca vad ca primesc prea multe intrebari de la un potential client. Este normal ca un client sa nu cunoasca toate aspectele si sa aiba nevoie de cat mai multe informatii. Defapt, majoritatea clientilor habar nu au ce inseamna un site, ce este o gazduire, care sunt pasii pentru crearea unui magazin online etc. Oamenii au nevoie si de consiliere si sfaturi inainte sa porneasca la drum.

Antreprenori care stiu ca orice client poate aduce alti 5 clienti

Este o exagerare. Din propria experienta, un client multumit mi-a adus maxim 2 alti clienti. Intr-adevar, cei 2 clienti ar putea aduce altii si tot asa. Adica un fel de schema piramidala. Dar, de cele mai multe ori, un client multumit a revenit la mine pentru a face alte proiecte. Astfel ca am avut client pentru care am realizat chiar si 20 magazine online din diferite domenii de activitate. Media este de 2-3 site-uri pe fiecare client. Multi si-au dat seama ca acesta este viitorul si ca pot sa “Atace” mai multe domenii de activitate. Am avut client care avea firma de pavaje, spalatorie de covoare si firma de curatenie. 3 Business-uri diferite pentru care a avut nevoie de site-uri de prezentare.

1 răspuns la “Avem numeroase firme de creare site-uri cu antreprenori buni”

In Bucuresti sunt sute de astfel de firme iar eu personal cunosc 2 antreprenori care stiu cum sa se dezvolte si care au rezultate incredibile. Intr adevar, sunt si cei care nu stiu sa respecte clientii si sa convinga, dar cred ca acestia nu rezista mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.